Vacature ICT beheerder

Word jij blij van het ondersteunen van je collega’s en het ontwikkelen van ICT-oplossingen? Gaat je hart sneller kloppen van functioneel en technisch beheer en het meedenken met de je collega’s op ICT gebied? Wij zoeken een ICT beheerder (minimaal 32 uur per week).

Deel deze pagina

Print pagina
Vacature ICT beheerder

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature ICT beheerder

Woensdag 21 augustus 2024

Word jij blij van het ondersteunen van je collega’s en het ontwikkelen van ICT-oplossingen? Gaat je hart sneller kloppen van functioneel en technisch beheer en het meedenken met de je collega’s op ICT gebied? Wij zoeken een ICT beheerder (minimaal 32 uur per week)

Lees verder

Vacature Manager Bedrijfsvoering

Maandag 19 augustus 2024

Hé energieke en resultaatgerichte manager: ga jij ons helpen onze bedrijfsvoering nóg efficiënter en wendbaarder in te richten? Heb jij een passie voor zowel financiële administratie, IT en risicomanagement als voor procesverbetering? En ben jij een inspirator voor jouw teamleden? Kom dan met ons praten, want wij zoeken een Manager Bedrijfsvoering (min. 32u per week)

Lees verder

Hoogste punt bereikt plan ’t Kantje Hulsel

Donderdag 11 juli 2024

Op donderdag 11 juli werd de vlag gehesen naar het hoogste punt van de woningen in plan ’t Kantje in Hulsel. In dit plan kocht WSZ 2 multifunctionele tussenwoningen

Lees verder